Justin Brayton pakt vier op een rij!

Justin Brayton pakt vier op een rij!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen weekend kroonde Justin Brayton zich voor de vierde maal op rij tot Australisch supercross kampioen. Na een felbevochten strijd met onder meer Luke Clout was het uiteindelijk toch Brayton die met een vierde titel op zak weer richting de States kan terug keren. Via zijn Instagram-pagina verklaarde Brayton alvast dat na een moeilijk 2019 dit zijn mooiste titel tot dusver was. Bekijk nu onderstaand Brayton’sv reactie na het behalen van zijn vierde titel, en herbeleef ook de vorige drie allemaal hier op MXMag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This one feels good!! Thank you to everyone involved that make it possible for my family and I to travel to Australia and do what we’ve done the past four years!!🏆🏆🏆🏆 – @yarrivek @hondaracing_aus @honda_mc @honda_powersports_us @flyracingusa @flyracingaus @penriteoil @shoeihelmetsusa @shoeihelmetsaus @scottmotosports @gaerneofficial @gaerneusa @adidas @avn_on2wheels @iamspecialized @rideshimano @l.a.hondaworld @clubmx @duffe38 @paigebrayton

Een bericht gedeeld door Justin Brayton (@justinbrayton) op

Wat vooraf ging: 

2016:

2017:

2018:

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties