Marvin Musquin mist het 2020 Supercross seizoen

Marvin Musquin mist het 2020 Supercross seizoen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Marvin Musquin bracht zonet het nieuws naar buiten dat hij noodgedwongen forfait moet geven voor het 2020 AMA Monster Energy Supercross kampioenschap. Musquin die nog maar net hersteld was van een eerdere blessure kwam tijdens een trainingssessie andermaal ten val, waarbij zijn knie ernstig geblesseerd raakte. Na het bezoeken van meerdere dokters is een operatie aan deze gehavende knie onvermijdbaar, waardoor Musquin het komende supercross seizoen in rook ziet opgaan. Zelf verklaarde Musquin diep ontgoocheld te zijn, en pas te zullen terugkeren in competitie wanneer hij fysiek weer 100% in orde is. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Not the kind of news I’m excited to share with you guys… I was really happy to be back on the bike riding after being injured at the end of the Motocross season and starting to train for Supercross. Unfortunately, I had an incident at the KTM test track and ultimately over-jumped a jump that had a very big impact on my legs when I landed, injuring my left knee. I had it evaluated by several doctors and it was determined that my knee required surgery. It’s devastating news to me as I was really looking forward to racing Supercross, but I will take the time needed to recover properly with my main focus being to return when I am strong enough to win races. A big thanks to my team @ktmusa for supporting me in this tough time. I feel terribly sorry for them and all my sponsors for not being able to represent them on the track for the 2020 AMA SX season. But we will be back 👊🏼

Een bericht gedeeld door #Marvin Musquin #25 (@marvinmusquin25) op

Tekst: Dieter Jans

LEES MEER  Eli Tomac slaat terug met overwinning!

Uw reacties