VIDEO: Pastrana ruilt Suzuki voor KTM

VIDEO: Pastrana ruilt Suzuki voor KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er zijn geen zekerheden meer in het leven. Travis Pastrana die nagenoeg een leven lang op Suzuki zit gooide vandaag een bommetje op Instagram door aan te kondigen dat hij overstapt naar KTM. Het werd steeds moeilijker om motoren en onderdelen te vinden voor de Suzuki’s want het is intussen bijna 15 jaar geleden dat de productie van tweetaktmotoren werd stopgezet in Hamamatsu.

Pastrana verkreeg een deal met KTM dankzij de hulp van Roger De Coster en Ian Harrison. Zo krijgt Travis toegang tot recente tweetakttechnologie van de Oostenrijkse fabrikant en komt er na 28 jaar een einde aan de tandem Pastrana/Suzuki.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Huge thanks to the man himself, Roger Decoster along with Ian Harrison and @morais116 for helping me with some new 250cc 2 Strokes! I’ve practically bled yellow for the past 28 years and I’m thankful for every day with Suzuki.. But with RM 250’s being discontinued close to 15 years ago, it’s been getting harder and harder to find bikes and parts. It was time for me to either go 4-Stroke or switch colors. Thanks to @motoduff #massive and @trevorpiranha for making the call… Long version video from my first day on @ktmusa link in bio. Shout out to @timmontana for clearing #americanthread for me to use in the piece! #pastranapiranha2020 #2Stroke #merrychristmas #christmascameearly #mdwreckingcrew @nitrocircus @canvas_mx @alpinestars @bell_powersports @evssports @redbull PS, This was to an airbag but what do you think about that 28 foot tall ramp? Old guy on a stock bike, double flip Superman on jump 1 ✅

Een bericht gedeeld door travispastrana (@travispastrana) op

Uw reacties