BK Enduro: Kaiya Brouwer voor KTM Belgium en Technobike !

BK Enduro: Kaiya Brouwer voor KTM Belgium en Technobike !
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na een goede samenwerking tijdens La Chinelle en de mooie resultaten in z’n eerste endurojaar, kwam KTM Belgium  met een mooi voorstel voor het nieuwe seizoen. In 2020 zal de 19-jatige endurorijder uit Daarlerveen van start gaan in het BK Enduro voor Technobike met ondersteuning van KTM Belgium.

Hierdoor kan Kaiya veel ervaring opdoen in België en Frankrijk en mee draaien in een topteam. Naast het BK zal hij ook in Nederland actief wedstrijden blijven rijden waaronder het ONK Enduro.

De samenwerking met Rik Vierhuizen, en de trouwe sponsoren wordt tevens voortgezet in 2020. Dit alles zorgt ervoor dat Kaiya veel kan rijden en zich verder kan ontwikkelen. Eenieder kijkt uit naar de samenwerking en het nieuwe enduroseizoen.

Kaiya Brouwer: “Dit leek mij een mooie kans om veel ervaring op te doen in het buitenland. De keuze was niet moeilijk voor mij. Ik zal gaan rijden op een 125 cc KTM 2020 in samenwerking met KTM België, Techno-Bike,Holeshot Sprl en D. Tourneur & Fils Combustibles. Ik wil alle mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt:

KTM Belgium – Techno-bike – Holeshot Sprl – D. Tourneur & Fils Combustibles – Rik Vierhuizen – Andre Motors – WichersTrucking – Langenberg motors – Buursema Bouwbedrijf BV – RtH Service – De Haere – Harmelink Automotive – Idos Interieurs – Leonard Moulijn – Boshoeve hout en bouwmaterialen bv – Hudepohl bouwwerken – #EDP – Putoline – Pirelli – Hugues & Valerie debobbeleer

Uw reacties