Entry List voor MXGP Engeland 2020

Entry List voor MXGP Engeland 2020
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar wordt voor de tiende keer wordt de Britse Grand Prix op het circuit van Matterly Basin verreden. Op 29 februari en 1 maart worden de punten voor het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 voor de eerste keer dit jaar verdeeld. Hierbij de eerste deelnemerslijst met Wild-Card voor Tommy Searle en Taylor Hammal. In de MXGP is het eerlijk verdeeld tussen Nederland en Belgie met ieder vier rijders: Vlaanderen, Herlings, Bogers en Coldenhoff tegenover Strijbos, Desalle, Lieber en Vanhorebeek. In de MX2 moeten twee Nederlanders; Van den Moosdijk en Vaessen het opnemen tegen drie Belgen; Renkens, Genot en Geerts!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

Uw reacties