Husqvarna Belgium stelt 2020 teamrijders voor!

Husqvarna Belgium stelt 2020 teamrijders voor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het wordt stilaan een mooie traditie! Tijdens de gala-avond van het Salon van Brussel verzamelden de Husqvarna Belgium rijders gisteren opnieuw voor ‘n familiefoto.

Motorcrossers, endurorijders en de sportieve omkadering, elk lid van de Husqvarna Belgium ‘wolfpack’ was gisteren present. Van links naar rechts herken je Stefaan Minne,  Henson Lievens (MCLB), Mika Vanderheyden (BK enduro), Wietse Brackman (MCLB), Matthew Vanoevelen (BK enduro/Junior EnduroGP), Mathias Van Hoof (BK enduro/EnduroGP open), Erik Willems (BK enduro/Junior EnduroGP), Wim Vanderheyden.


Stefaan Minne, manager Husqvarna Motorcycles België: “We verplichten onze rijders niet om hier aanwezig te zijn maar natuurlijk doet het ons wel veel plezier als we zien dat de voltallige Husqvarna familie aanwezig is!”

Foto: Gino Maes powered by Bertje

Uw reacties

Ook te lezen