Is Ken Roczen op één zege van de titel?

Is Ken Roczen op één zege van de titel?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ken Roczen is de eerste die in 2020 twee Monster Energy supercoss  zeges aan zijn palmares wist toe te voegen. Na enkele moeilijke jaren lijkt Ken eindelijk weer terug te zijn aan de absolute top van de sport, en is misschien zelfs een langverwachte 450 supercross titel in de maak. Roczen heeft alvast de statistieken mee. Zo was in 2010 Cooper Webb de eerste om twee wedstrijden te winnen, en wist zowel in 2019, 2018, 2016 en 2015 de gene die als eerste drie maal wist te winnen uiteindelijk ook de titel op zijn naam te schrijven. De vooruitzichten zijn dus zeker rooskleurig of beter gezegd roodkleurig voor de Duitse Honda coureur, maar wat denkt u? Laat het ons weten in onderstaande poll! 

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties