Jorge Zaragoza verlengt contract bij Yamaha-Ausio

Jorge Zaragoza verlengt contract bij Yamaha-Ausio
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ook in 2020 zal Jorge Zaragzona-Beltran voor Yamaha-Ausio Racing uitkomen. De Spanjaard ging jaren geleden de strijd aan met Tim Gajser en Brian Bogers in het Europees Kampioenschap 85cc maar de echte doorbrak kwam er niet. Hij zal het komende seizoen vooral in eigen land actief zijn. Vorig jaar werd hij tweede in het Spaanse kampioenschap en voor het komende seizoen telt alleen de titel! Ook Lluis Riera blijft voor het derde jaar bij het team.

Ruben Fernandez -Garcia zal in Italiaanse dienst in actie komen tijdens het FIM wereldkampioenschap MX2 maar in eigen land rijdt hij voor Ausio. Hij krijgt in de MX2-klasse Yago Martínez en Eric Tomás als teamgenoten. Het trio Raúl Sánchez, Oriol Roca en Victor Alonso gaan uitkomen in de 125cc zowel in Spanje als het EMX125!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha-Ausio Racing

Uw reacties