Ken Roczen 1092 dagen na datum

Ken Roczen 1092 dagen na datum
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ken Roczen heeft na 1092 dagen eindelijk nog eens het bovenste trapje van een supercross podium weten te vinden. In St. Louis stond er geen maat op het Duitste supertalent, die na deze zege misschien wel opnieuw de inspiratie vindt om aan te knopen met de succes van weleer. De toekomst zal het uitwijzen, maar in de tussentijd zette wij enkele van de sleutelmomenten uit Ken Roczen’s weg naar succes op een rijtje. 

De laatste zege

 

De crash 

 

The recovery 

 

Opnieuw tegenslag 

 

De verlossing

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1️⃣0️⃣9️⃣2️⃣ Days in the making What a struggle it has been. That shows you the incredible things the mind and body can over come. I mean that for anybody. I have been in pain, i have struggled with depression and it always seems like the negative out weighs the positive. I have learned that that is only if you let it! Last night was one of the sweetest moments of my career. The emotions and joy from everybody is special to me! We will enjoy this today but after the race is before the race and i hope to get a bunch more of these @aj_sjostrom @honda_racing_us @redbull @foxracing @gopro @breitling @goartofsport @thefamilie.v2

Een bericht gedeeld door Ken Roczen (@kenroczen94) op

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties