MXGP 2020: Is Herlings er klaar voor?

MXGP 2020: Is Herlings er klaar voor?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Alle rijders die deelnemen aan het wereldkampioenschap motorcross zitten in volle voorbereiding en scherpen hun conditie aan in het Zuiden van Europa. Jeffrey Herlings kende in 2019 een pechjaar en wil scherp staan voor de eerste race in Matterley Basin. Op Instagram zie je The Bullet flink tekeer gaan op de KTM en lijkt al een prima conditieniveau te hebben. Kijkt u zelf maar eens.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘ 2 0 P R E P 🎥@rickheusschen @ktmfactoryracing @redbull @jumbo @oakleymotorsports @giampishow @milwaukeetool @hennekenskay @knmv_motorbond @dodgeram.nl @debrug.eu @iamspecialized @autoridderhof #Josmaas

Een bericht gedeeld door Jeffrey Herlings (@jeffrey_herlings84) op

Uw reacties