Never change a winning team: Jeffrey Dewulf en KTM

Never change a winning team: Jeffrey Dewulf en KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ondanks de intensieve trainingen voor de legendarische strandrace van Le Touquet vond ook Jeffrey Dewulf de tijd om af te zakken naar het Autosalon. Dewulf, die sinds 2017 gesteund word door KTM Belgium, bevestigde er ook zijn samenwerking met KTM dealer Motorshop Desmet.

Glunderende gezichten op de KTM stand want de samenwerking tussen de klasbak uit Jabbeke en het Oostenrijkse merk gaat het vijfde jaar in. Jeffrey kwam in 2016 immers al uit voor het JH MX Service team van Jan Heusschen. De voorbije jaren mikte Dewulf vooral op de ADAC MX Masters. Dat is dit seizoen niet anders. Twee jaar geleden werd “JD” al vice-kampioen in het sterke Duitse kampioenschap.

“In grote lijnen ziet mijn programma er hetzelfde uit als in 2018. Naast de acht ADAC MX Masters rijd ik weer de Dutch Masters of Motocross en uiteraard kom ik ook weer geregeld in eigen land aan de start. Het wordt druk, maar zowel praktisch als sportief is dit een mooie combinatie,” aldus de La Chinelle winnaar. Voor de ADAC MX Masters kan Dewulf rekenen op de ondersteuning van WZ Racing.

Foto: Jeffrey Dewulf

LEES MEER  TM Racing keert terug in het rennerskwartier!

Uw reacties