Strijbos met Johannes Bikes-Suzuki in de ADAC MX Masters!

Strijbos met Johannes Bikes-Suzuki in de ADAC MX Masters!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met het uitkomen van de OAT (Officially Approved Teams) lijst werd duidelijk dat Kevin Strijbos ook in 2020 nog deel uit zou maken van het WK MXGP. De 34-jarige crosser komt met zijn eigen KSRTmx het rennerskwartier binnen met steun van prive-sponsoren die Strijbos al vele jaren steunen.

De crosser uit Balen zal ook uitkomen tijdens de ADAC MX Masters. Dit zal gebeuren in de kleuren van Stielergruppe.mx Johannes Bikes-Suzuki zoals zojuist in Dortmund gepresenteerd. De eerste ADAC MX Masters wordt op 28-29 maart verreden op het circuit van Fürstlich Drehna.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Steven van Kempen/KEMCO

 

 

Uw reacties