BIA Beton bundelt de krachten voor Ruben van de Laar

BIA Beton bundelt de krachten voor Ruben van de Laar
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ruben van de Laar een 19-jarige sportieve jongen uit het dorpje Venhorst is door een val met de motorcross ongelukkig terecht gekomen en heeft daar door een hoge dwarslaesie opgelopen. Marco Lommelaars, zelfstandige en lijminstructeur bij BIA Beton, heeft als initiatiefnemer alle partijen weten te bundelen om Ruben toch een zelfstandig leven te geven. Vele vrienden, kennissen en sponsoren hebben ieder op hun eigen wijze een positieve en geheel kosteloos een bijdrage geleverd om voor Ruben een hele mooie woning te realiseren.

Zo zie je maar alles mogelijk is als je de krachten bundelt en met z’n alle de schouders eronder zet. Marco namens BIA Beton een mooi initiatief en veel succes met de bouw van de woning.

Lees HIER meer!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: BIA Beton

Uw reacties