X

Bogers wint Talavera, Walvoort keurig vierde!

In Talavera de la Reina werd dit weekend de tweede wedstrijd van het Spaanse Kampioenschap verreden. In de zwaarste klasse wist Brian Bogers beide manches op zijn naam te schrijven. De Eindhovenaar verblijft bij zijn schoonvader John van den Berk in Spanje. De 23-jarige crosser maakte uitstekend gebruik van de mogelijkheid een wedstrijd te rijden voor het FIM wereldkampioenschap MXGP begint. De Marchetti Racing-rijder won voor Carlos Campano-Jiminez (2-2) en Jose Butron (4-3).

In de MX2 wint Ruben Fernandez-Garcia beide manches en Guillem Farres-Plaza is twee keer de beste in de 125cc-klasse. Daarin werd Jens Walvoort vierde, de eerste manche wordt de Motor2000 KTM-rijder derde maar de tweede manche moet hij na een val in de eerste ronde terug komen. Vanaf de 30e plaats komt de Brabander terug naar een achtste plaats.