FOTO: Liam Everts klaar voor aankomend seizoen!

FOTO: Liam Everts klaar voor aankomend seizoen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Na de goede voorbereidingswedstrijden trok Liam Everts samen met fotograaf Gino Maes naar een ‘Top Secret’ locatie voor een fotoshoot. De jongeman die in 2020 voornamelijk zal uitkomen op zijn KTM 125SX machine, genoot duidelijk van zijn rol als gelegenheidsfotomodel.

Naast de wedstrijden van het Europees ‘EMX125’ en het ADAC Duits Junior Cup 125cc kampioenschap zal Liam als voorbereiding op 2021 alreeds enkele malen aantreden op de KTM 250SX-f machine en dit in het Europese kampioenschap ‘EMX250’ en in de twee ADAC Youngster wedstrijden van Aichwald en Tensfeld.

Dit alles doet hij dit jaar ook weer met de steun van heel wat vaste partners. Oude bekende zijn o.a. KTM, Topsport Vlaanderen, TDL Group, Foodmaker, Yoko, Bouwconcept Freddy Versluys en de vele ondersteunde partners zoals Motorex, Renthal, Moto-Master Brake Parts… Nieuwe namen in deze lijst zijn dan weer Gery De Haes ramen en deuren, Maxxis Banden, Crossbox Laptiming de Europese tegenhanger van LitPro, en het voedingssupplementenbedrijf van wielrenner Mathieu Van der Poel, Axel Roelants en Brent Luyckx: 4Gold.

Tekst: Matthias Van Eeckhoven – Foto’s: Photo Gino Maes

Uw reacties

Ook te lezen

 • Motocrossreglement 2022: dit zijn de belangrijkste wijzigingen!

  Motocrossreglement 2022: dit zijn de belangrijkste wijzigingen!

  De KNMV heeft het motocrossreglement voor 2022 bekendgemaakt. In dit reglement zijn een aantal wijzigingen gedaan ten opzichte van het voorgaande reglement. In dit artikel leggen we uit wat de …
 • Niels Wennemars in het ONK125

  Niels Wennemars in het ONK125

  Minder dan twee jaar geleden kwam Niels Wennemars in aanraking met motocross. Tijdens de eerste lockdown heeft de zoon van voormalig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars (46) kennis gemaakt met deze …
 • Davy Pootjes in MXGP met JWR Honda

  Davy Pootjes in MXGP met JWR Honda

  Na ‘n moeilijke periode met veel blessures is er nu eindelijk goed nieuws voor Davy Pootjes! De 23-jarige motorcrosser maakte vandaag bekend dat hij volgend seizoen in het WK MXGP …
 • Walter Roelants voor tweede keer naar Dakar Rally

  Walter Roelants voor tweede keer naar Dakar Rally

  Na de zware vorige editie van de Dakar Rally leek het erop dat Walter Roelants genoegen zou nemen met één deelname. Hij reed toen de race uit en vestigde meteen …