Het Belgisch motorcross seizoen start in Lommel

Het Belgisch motorcross seizoen start in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het is in het zand van Lommel dat het Belgische motorcrossseizoen van start zal gaan. Op zaterdag 22 februari komen de jonge JMS-rijders in actie in het Limburgse zand, terwijl het de volgende dag de beurt is aan de VLM- en BMB-rijders om na de winterstop weer op de baan te komen. De BeTeMo club is de organisator van het evenement.

Een week voor de eerste wedstrijd van het MXGP-seizoen (op 1 maart in Matterley Basin), waarin ook de openingsrondes van het Europees kampioenschap EMX125 en het wereldkampioenschap Dames zullen plaatsvinden, is de race in Lommel ook een mooie gelegenheid voor de renners die betrokken zijn bij deze kampioenschappen om zich voor te bereiden op een van de meest veeleisende circuits ter wereld.

BeTeMo nodigt teams die een voorstel van de club willen ontvangen om hun internationale coureurs naar Lommel te brengen, uit om contact op te nemen met de persverantwoordelijke van de organisatie. Dat is Leon Van Gestel te bereiken via: leon.van.gestel@telenet.be

Uw reacties