Kawasaki in de officiële naam van F&H Racing Team

Kawasaki in de officiële naam van F&H Racing Team
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanaf 2020 maakt Kawasaki officieel deel uit van de team naam van het Moordrechtse team. Het F&H Kawasaki MX2 Racing Team is het officiële MX2 team namens het Japanse merk. Het team onder leiding van Nathalie Fasé zal met drie rijders uitkomen in het FIM wereldkampioenschap MX2. Roan van de Moosdijk maakt na het behalen van de EMX250-titel de overstap naar het WK. Nieuw in het team zijn Mathys Boisrame en Mikkel Haarup. De Fransman won de EMX250-titel in 2018 en stond vorig jaar tijdens de Grand Prix van Duitsland op het podium. Haarup gaat zijn tweede volledige GP-seizoen rijden. Het trio zal ook actief zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

Uw reacties