Mis geen enkele wedstrijd dankzij MXGP-TV

Mis geen enkele wedstrijd dankzij MXGP-TV
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Are you ready for 2020? Het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 komst met grote stappen dichterbij! Gaat Antonio Cairoli zijn tiende wereldtitel pakken en herstelt Jeffrey Herlings zich na het mislopen van de titel in 2019? Kan Glenn Coldenhoff zich mengen in de titelstrijd of is Tim Gajser toch weer iedereen de baas in 2020! Ook dit jaar is alles en geheel LIVE te zien op MXGP-TV.com. Zowel de kwalificatie wedstrijden op de zaterdag als de WK manches zijn LIVE te zien met commentaar van Paul Malin. Daarnaast zijn ook de beide manches van de andere klasses zoals het Europees Kampioenschap 125cc, 250cc, Open, 2-Stroke en het Wereld Kampioenschap MXW LIVE te bekijken! Bezoek MXGP-TV.com en neem een abonnement om niets te hoeven missen van het Wereld Kampioenschap 2020!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: MXGP-TV

LEES MEER  Nieuwe KTM 450 SX-F Factory Edition in beperkte serie

Uw reacties