Samenwerking Jago Geerts en Steve Ramon gaat verder!

Samenwerking Jago Geerts en Steve Ramon gaat verder!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het was al langer geweten in motorcrosskringen dat tweevoudig wereldkampioen Steve Ramon en Jago Geerts hun jarenlange samenwerking ook in 2020 zouden verder zetten. Vandaag is het nu ook officieel nieuws. Op vrijdagmiddag werden in een meeting die plaatsvond in Balen de laatste punten besproken over waar en wanneer Steve Ramon zijn terreinkennis kan doorgeven. De samenwerking komt net als alle voorgaande seizoenen tot stand door een ondersteuning van Sport Vlaanderen en Bouwconcept.

Jago Geerts: “Ik ben zeer tevreden dat ik ook in 2020 op Steve Ramon kan rekenen. Zijn rijtechnische adviezen op trainingen en op de wedstrijden zijn voor mij van cruciaal belang’. Soms zijn het hele kleine aanwijzigen op het terrein die het verschil kunnen maken tussen winst en verlies. Alleen al het feit dat ik Steve kan bellen om af te spreken op verschillende oefenterreinen, maakt voor mij een groot verschil. De kennis en ervaring die de tweevoudige wereldkampioen mij geeft, absorbeer ik dan ook als een spons om er nog beter van te worden.

Steve Ramon: “Net als Jago kijk ik uit naar een volgend hoofdstuk in onze samenwerking. Trainingen, stages met Sport Vlaanderen en wedstrijden op het allerhoogste niveau, stellen mij in de mogelijkheid om mijn kennis en ervaring door te geven aan een super getalenteerde rijder als Jago. Diep in mijn binnenste hoop ik erop dat Jago Geerts de nieuwe wereldkampioen MX2 mag worden.

Foto: Photographic Art

Uw reacties