Tim Edberg in Nederlandse dienst bij Riley Racing

Tim Edberg in Nederlandse dienst bij Riley Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Al een aantal jaren maakt Tim Edberg deel uit van de Yamaha familie. De Zweed kwam in het verleden uit voor MJC Yamaha Team en JWR-Yamaha. In 2020 zal Edberg in Nederlandse dienst actief zijn! De 18-jarige crosser gaat voor Riley Racing Yamaha uitkomen. Binnen dit nieuwe team wordt hij de teamgenoot van Nick Horsten! Beide rijders gaan uitkomen op een door Van Hastenberg Racing geprepareerde YZ250F voorzien van Kayaba-vering. Het team heeft de werkplaats al op orde en ook de teamtruck staat klaar voor gebruik!

Edberg zal zich richten op het Europees Kampioenschap 250cc gecombineerd met de Zweedse Kampioenschap. Verder zal hij indien mogelijk actief zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross en het KNMV Open Nederlands Kampioenschap 250cc. Daar zal ook Horsten actief zijn, de 21-jarige Eindhovenaar heeft zijn motocross carriere op een laag pitje gehad maar wil zich snel weer op het hoogste niveau laten zien! Later in het seizoen hoopt Horsten ook in actie te kunnen komen in het EMX250! Gijs Engelen zal voor het Riley Yamaha Team actief zijn bij de MON Inters MX2 en het ONK 250cc.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

Uw reacties