VIDEO: Jorge Prado zit alweer op de motor!

VIDEO: Jorge Prado zit alweer op de motor!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Spaanse wereldkampioen MX2 liet gisteren weten dat hij weer op de motor zit en zich voorbereid op zijn eerste seizoen in de MXGP. Dat is een complete verrassing vermits een breuk in het bovenbeen niet zo snel hersteld. Prado brak half december zijn linker dijbeen na een val tijdens een training in Italië. Toen was de verwachting dat hij pas in het GP-circuit zou kunnen verschijnen in de eerste dagen van mei. Jorge Prado was gisteren aan het werk in Malagrotta nabij Rome, notabene dezelfde plek waar hij zijn blessure opliep.

Het is koffiedik kijken of hij de eerste wedstrijd op 1 maart in Matterley Basin haalt maar als dat zo is zou het een verrassing van formaat zijn.

Uw reacties