95ste editie ISDE uitgesteld tot 2021!

95ste editie ISDE uitgesteld tot 2021!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De FIM heeft zojuist aangekondigd dat de 95ste editie van de ISDE International Six Days of Enduro dit jaar niet zal plaatsvinden. De MX of Nations van de enduro zou aan het einde van de zomer plaatsvinden in Lombardije, net één van de regio’s die het hardst zijn getroffen door Covid-19.

Volgens het persbericht van de FIM is de beslissing om het evenement een jaar uit te stellen gerechtvaardigd door verschillende factoren. Onder het feit dat deze wedstrijd lange maanden van voorbereiding vergt en piloten van over de hele wereld samenbrengt, worden geciteerd als redenen.

Daarom werd besloten dat de Italiaanse organisatoren, de race zou worden afgewerkt tussen regio’s Lombardije en Piedmont, nu de 95ste ISDE  ontvangen van 30 augustus tot 4 september 2021. De federatie gaf ook aan dat ze zo snel mogelijk zullen communiceren over inschrijvingsgelden die al zijn overgemaakt en de inschrijvingsmodaliteiten voor de wedstrijd in 2021.

Foto: Fred Ccy

Uw reacties