Aichwald van de kalender, nieuwe datum Drehna!

Aichwald van de kalender, nieuwe datum Drehna!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De kalender van de ADAC MX Masters is stevig door elkaar gehaald. De wedstrijd in Mölln is verzet naar het laatste weekend van juli! In het eerste weekend van september zal er worden gereden in Furstlich Drehna terwijl Aichwald helaas van de kalender is gehaald. Dit betekend dat het kampioenschap zal bestaan uit zeven in plaats van acht wedstrijden. Hopelijk begint het kampioenschap in het Pinksterweekend!

Ben jij in het bezit van een internationale licentie, en wil jij de ADAC MX Masters wedstrijden mee rijden? KEMCO Management kan je hiervoor probleemloos inschrijven. Wanneer je niet het gehele kampioenschap rijdt maar een losse wedstrijd komt het inschrijfgeld op Euro: 45,00 per wedstrijden. Let wel, ADAC MX Masters wedstrijden zijn twee daagse evenementen, zaterdag trainen en kwalificeren en op zondag na een warming-up plus twee manches!!

Kalender ADAC MX Masters 2020:
1. 30-31 mei; Möggers, Oostenrijk
2. 11-12 juli Holzgerlingen, Duitsland
3. 18-19 juli; Tensfeld, Duitsland (Geen 85cc)
4. 25-26 juli; Mölln, Duitsland (Geen 85cc)
5. 29-30 augustus; Bielstein, Duitsland (Geen 125cc)
6. 5-6 september; Furstlich Drehna, Duitsland
7. 12-13 september; Gaildorf, Duitsland

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: ADAC MX Masters

Uw reacties