Bogers heeft de snelheid maar had meer verwacht!

Bogers heeft de snelheid maar had meer verwacht!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met een zeventiende en vijftiende plaats wist Brian Bogers zich beide manches in de punten te rijden. Op het circuit van Matterley Basin had de KTM-rijder meer verwacht maar slechte starts speelde de Eindhovenaar parten. De 23-jarige crosser blikt terug op het eerste GP-weekend van 2020!

Brian Bogers: “In de eerste manche had ik een slechte start en toen ik ook nog een fout maakte zat ik in het achterveld. Ondanks een valpartij wist ik toch terug te komen naar de zeventiende plaats. Ook in de tweede manche kwam ik slecht uit de start, maar in slechts drie ronden wist ik terug te komen naar de dertiende plaats te herstellen. Vervolgens zakte ik terug naar de vijftiende plaats maar toch is het een goede dag. Mijn snelheid is goed, maar pech houdt me steeds weg van de top tien. Ik kijk uit naar de volgende wedstrijd in Valkenswaard, daar is het doel om beter te scoren had het weekend in Engeland.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Marchetti Racing-KTM

Uw reacties