Coronacrisis: Supercross promotor Feld ontslaat 90% werkkrachten

Coronacrisis: Supercross promotor Feld ontslaat 90% werkkrachten
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Door de toenemende verspreiding van COVID-19 zag Monster Energy AMA Supercross promotor Feld Entertainment zich eerder verplicht om een deel van het kampioenschap, tot nader order uit te stellen. Hoewel de twee laatste rondes voorlopig op de kalender van het WK Supercross blijven, wordt Feld Entertainment ook met andere evenementen zwaar getroffen door de Coronacrisis.

Feld Entertainment dat gespecialiseerd is in allerhande liveshows moest door de maatregelen om het Coronavirus te bestrijden o.m. ook Monster Jam, Disney on Ice, Jurassic World Live en Marvel Universe Live shows annuleren. Als gevolg van de onzekerheid over de datum wanneer shows weer kunnen hervatten, moest Feld Entertainment een groot deel van zijn werknemers ontslagen.

In totaal zou het bedrijf uit Florida volgens Fox13news bijna 90% van zijn medewerkers laten gaan. In totaal zou het naar schatting over zijn 900 van de 1200 personeelsleden gaan.  Of dit ook een indicatie is over een afgelasting van de laatste twee AMA Supercross ronden is op dit moment nog niet geweten. Naar verluidt wordt ook de mogelijkheid bestudeerd om één of meer ronden af te werken na afloop van het reguliere outdoorseizoen. Wordt vervolgd!

Foto: Supercrosslive

 

Uw reacties