Een mooie prijzenpot voor DMofMX 85cc en 125cc!

Een mooie prijzenpot voor DMofMX 85cc en 125cc!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een bijzonder mooi gebaar van de Algoritmic trading group Ltd die voor 2020 een prijzenpot heeft samengesteld voor de KNMV Dutch Masters of Motocross 85cc en 125cc. De prijzen worden verdeeld aan de hand van de eindstand in het kampioenschap! De top zeven per klasse krijgt een mooie financiële bijdrage dankzij ATG.

PRIJZENPOT:
1e = 1500 euro
2e = 1000 euro
3e = 750 euro
4e = 500 euro
5e = 350 euro
6e = 250 euro
7e = 150 euro

Reactie ATG: ‘’Omdat het motorcrossen tegenwoordig zeer kostbaar is geworden om dit op een hoog niveau te kunnen doen, kan ik met deze aanmoedigingsprijzen iets doen voor de getalenteerde rijders die binnen nu en een aantal jaren van nu de stap naar het grote werk moeten zien te maken. Het zou toch fantastisch zijn wanneer we rijders die nu actief zijn in de Dutch Masters over een aantal jaren in actie kunnen zien in het wereldkampioenschap.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Huub Munsters

Uw reacties