Ken De Dycker opnieuw papa!

Ken De Dycker opnieuw papa!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ken De Dycker kondigde vanmorgen aan dat hij en z’n vrouw Katrien de trotse ouders zijn van Gaston! Zo krijgt Leo er een jonger broertje bij. In deze sombere tijden bezorgen Katrien en Ken ons in ieder geval een vrolijk moment. Zeg nu zelf twee broertjes vernoemd naar de legendarische Vlaamse comedians Gaston & Leo, hoe geweldig is dat!

Op Instagram schreef ‘Keeno’ zelf vanuit UZ Leuven: “Beresterk 🐻 ons tweede meesterwerk!😍👶 Léo stelt met trots voor: Gaston De Dycker 3,155kg en 50,5 cm ~ iedereen stelt het goed ! En wij zijn super blij dat we dit mogen delen in deze tijden om toch een lach op te wekken bij je 😍😍”

Proficiat aan de mama en papa vanwege de MXMag redactie!

Credit: @Ken De Dycker

Uw reacties