Lynn Valk over haar thuis Grand Prix!

Lynn Valk over haar thuis Grand Prix!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een week na de Grand Prix van Engeland ging het FIM wereldkampioenschap WMX alweer verder in Valkenswaard. Dat betekend dus een thuis Grand Prix voor Lynn Valk die in Matterley Basin al indruk wist te maken. Op het Eurocircuit deed de Yamaha-rijdster dat opnieuw zesde te worden. In de eerste manche leek het allemaal niet goed te gaan want Valk ging in de eerste bocht onderuit. Vervolgens rijdt ze een geweldige wedstrijd en komt ze nog als zevende binnen. De tweede manche heeft ze lang de derde plaats in handen maar met de achterblijvers is ze niet brutaal genoeg. Ze wordt als vijfde afgevlagd maar ze kijkt terug op een goed weekend.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Niek Fotografie

Uw reacties