Ook Jago Geerts aan de kant

Ook Jago Geerts aan de kant
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print
Ook voor de beste motorcrossers ter wereld zien de dagen er radicaal anders uit nu het Cornovirus wild om zich heen grijpt. In samenspraak met Yamaha en  zijn team besliste Jago Geerts gisteren om 14 dagen niet met de motor te trainen. Dit om geen onnodige risico’s te nemen.

“Ik sta volledig achter deze keuze,” legt de Britse MX2 GP winnaar uit. “Als topsporter heb ik een voorbeeldrol en daar moet ik ook de draagwijdte van kennen. De ziekenhuizen worden op dit moment al overspoeld door de uitbraak van het Covid-19 virus daarom is het niet de bedoeling dat we als motorcrossers onnodige risico’s nemen en zo misschien ook blessures oplopen die het ziekenhuispersoneel nog meer werk geven.”

Foto: CDS

Uw reacties