Op zoek naar een nieuwe Dutch Masters finale!

Op zoek naar een nieuwe Dutch Masters finale!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hoewel de finale van de Dutch Masters of Motocross officiel nog niet is afgelast, lijkt het een kwestie van tijd! Door het coronavirus is de Grand Prix van Italië in Arco di Trento van 4-5 april verhuisd naar 18-19 juli. Dat is de datum van de Zwarte Cross.

De kans is dus groot dat de wedstrijd in Lichtenvoorde eenONK wedstrijd zal worden. Dit is nog niet bevestigd maar wij denken even hard op en dat geldt ook voor een nieuwe finale wedstrijd. Dit zou wel eens Lierop kunnen worden maar eerst zal de storm omtrent het virus moeten gaan liggen. Dan kunnen Infront Moto Racing en de FIM hun GP kalender afronden waarna de nationale federaties hun kalenders kunnen aanpassen.

Wordt vervolgd….

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

Uw reacties