VIDEO: Trentino 2017, was dit de strafste race ooit voor Cairoli?

VIDEO: Trentino 2017, was dit de strafste race ooit voor Cairoli?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Deze keer gaan we terug naar 2017 en tonen we beelden van de MXGP in Trentino. Het mooie circuit van Pietramurata is het decor van één van de strafste wedstrijden ooit voor Antonio Cairoli. Hij wint de eerste reeks voor Tonus en Gajser. Echter, in de start van de tweede reeks loopt het mis.

Hij komt vast te zitten in de eerste bocht en moet vanuit de achterhoede terugvechten naar een plek die hem weer op het podium kan brengen. Een weergaloze Cairoli gaat als een bezetene te keer en probeert met agressieve blockpasses naar leider Gajser te rijden. Kijk hier naar één van de strafste heats van de negenvoudige wereldkampioen.

Uw reacties