VIDEO: Wat als 2020 AMA Supercross Detroit!!

VIDEO: Wat als 2020 AMA Supercross Detroit!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Hoe spannend was het 2020 AMA Supercross seizoen tot hier toe? Racer X is temidden van de Coronacrisis met een creatieve oplossing gekomen om het kampioenschap verder te zetten. Stel je voor dat de SX van Detroit wel was verreden, hoe zou het dan kunnen gelopen hebben?

Het bovenstaande was de insteek voor een leuke oefening: een gesimuleerde race van 10 minuten plus één ronde op de layout van 2019 in het spel Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3. Tussen alle bekende namen is er ook één gamer die meerijdt. Zijn naam: Ken Mockzen!

Je merkt het al, dit is 100% voor de fun maar met de realistische beelden en de commentaar van Jason Weigandt is er in ieder geval geen gebrek aan amusement. Kellen Brauer was verantwoordelijk voor de game play.

Foto: Milestone/Racer X

Uw reacties