FOTO: Dit was de MXGP van Spanje!!

FOTO: Dit was de MXGP van Spanje!!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Festivalgangers hebben een ingebouwde klok die hen ook zonder kalender op tijd richting Werchter, Landgraaf, Lichtenvoorde of Boom stuurt. Net zoals zwaluwen weten wanneer ze warmere oorden moeten op zoeken en tienermeisjes zonder kijken met 5 vriendinnen tegelijk kunnen appen en in één moeite checken wat hot is op Snapchat, TikTok en Instagram wist onze fotograaf exact wat hem te doen stond op 19 april.

Een galerij maken van de GP van Spanje natuurlijk! Geen Corona, noch Estrella Galicia konden onze koene beeldenjager van zijn taak houden. Welaan dan, hieronder een fijne galerij van de Spaanse MXGP ronde van 2015 in Talavera de la Reina. Niet in Madrid zoals de geplande GP maar niettemin redelijk in de buurt.

De Top-5 in de MXGP die zondag: 1. Tony Cairoli, 2. Max Nagl, 3. Romain Febvre, 4. Clément Desalle, 5. Evgeny Bobryshev. In de MX2 ging de overwinning naar scrubbin’ Valentin Guillod (Wilvo Standing Construct Yamaha) voor Jeffrey Herlings en Jordi Tixier.

De beste Belg dat weekend was Yentel Martens die de EMX300 op zijn naam schreef. Damon Graulus (Kemea Yamaha)  werd tweede in de EMX250 na Maxime Desprey maar voor Thomas-Kjer Olsen! Nick Kouwenberg (JTech Honda) viel destijds net naast het podium destijds. In de 125cc was de piepjonge Jorge Prado aan het feest. Geniet van de deze hete flashback gallery!

Foto: Gino Maes

Uw reacties