Fox schenkt motorcrossbrillen aan medisch personeel!

Fox schenkt motorcrossbrillen aan medisch personeel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

We vernamen al enkele dagen eerder dat een motorcrossbril een goed alternatief kan zijn als oogbescherming voor medisch personeel. Er is wereldwijd een groot tekort aan beschermingsbrillen, vandaar dit initiatief.

Fox Moto: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Medisch personeel over de hele wereld heeft nu behoefte aan oogbescherming, nieuw of gebruikt. Fox doneert aan #GogglesForDocs om de Amerikaanse gezondheidswerkers in de frontlinie van de COVID-19-crisis te voorzien van brillen en N95-maskers. En u kunt dat ook, bezoek #GoggleForDocs om nu te helpen.

Ook 100% steekt zijn nek uit in de strijd tegen COVID-19. Van elke online aankoop schenkt de fabrikant van de bekende crossbril 20% aan de strijd tegen het coronavirus. Het geld gaat naar het fundraisingproject CDCfoundation.org. Ook José Butron deed al een schenking van brillen aan een ziekenhuis.

Foto’s: Instagram Fox Moto en José Butron

Uw reacties