Kasimir Hindersson naar Mikkola Racing

Kasimir Hindersson naar Mikkola Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Ondanks de Coronacrisis blijft men intussen bij Mikkola rustig verder werken. Door de gedwongen stop van de competitie werden de plannen voor 2020 ernstig gedwarsboomd maar toch werd de keuze gemaakt nu reeds de toekomst verder voor te bereiden. Kasimir Hindersson zal de resterende wedstrijden in 2020 en ook het volgend seizoen te zien zijn in de kleuren  van Mikkola-racing.

De piepjonge Fin zal de overstap maken naar de 125 cc nu het EK 85 cc toch in het water lijkt te vallen. Hindersson won reeds een manche bij de openingsheat van het BK in Lommel en werd vorige jaar derde bij de Dutch masters. Hij hoopt nu rustig te wennen aan de grotere motor. Hiervoor zal hij in elk geval ruimschoots de tijd krijgen. De kleine Viking zal volgend seizoen dus vaak te zien in België en Nederland.

Tekst en foto: MC Mikkola

Uw reacties