X

NOS verlengt LIVE coverage MXGP!

Infront Moto Racing maakte deze namiddag bekend dat de NOS hun overeenkomst met nog een jaar hebben verlengd. De NOS gaat dus verder met LIVE-verslaggeving van WK motorcross races.

De NOS volgt de MXGP al jaren op de voet. Sinds 2017 heeft de zender de verslaggeving echter opgevoerd met LIVE-verslaggeving van alle GP’s, inclusief streaming. De sterke prestaties van Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en de historische Nederlandse MX of Nations zege vorig jaar in Assen versterkten de belangstelling nog meer.


Daarenboven produceerde de NOS, Nederlandse Omroep Stichting, ook eigen content in het kader van de Nederlandse races op de WK kalender. Infront Moto Racing: “We kijken er naar uit om deze geweldige samenwerking met de NOS voort te zetten, omdat we zo een nog grotere en betere zichtbaarheid aan het FIM wereldkampioenschap motorcross kunnen bieden.”

Over de NOS:De Nederlandse Omroep Stichting, simpelweg bekend als NOS, is een van de omroeporganisaties die deel uitmaken van de Nederlandse Publieke Omroep. De zender brengt niet alleen nieuwsreportages op TV en Radio, maar biedt ook diverse sportprogramma’s en ander entertainment aan het publiek in het hele land.

Foto: MXGP