Cake en Polestar gaan nauwer samenwerken

Cake en Polestar gaan nauwer samenwerken
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Polestar, het elektrisch performance automerk, en CAKE, het elektrische motorfietsmerk, versterken hun partnership in Europa. De samenwerking tussen de twee jonge Zweedse merken startte al in 2019, toen de twee CEO’s merkten dat ze dezelfde merkwaarden deelden.

Scandinavisch design, elektrische kracht en een nieuwe kijk op marketing, merkbeleving en retail zijn enkele van de belangrijkste gelijkenissen. Beide merken zijn ook trots te werken met een van ‘s werelds meest vooraanstaande producenten van schokdempers, Öhlins.

 

Polestar voelt zich verbonden met CAKE, we geloven alle twee in het herbenoemen van performance en delen een passie voor design. Onze ambitie om een geëlektrificeerde en emissievrije toekomst te creëren, verbinden ons met elkaar,” zegt Polestar CEO, Thomas Ingenlath.

Tijdens vele Polestar-evenementen in 2019 was CAKE al aanwezig met zijn modellen. In 2020 zal de samenwerking tussen de twee merken uitbreiden naar de Polestar Spaces in Europa. Stefan Ytterborn, CEO van CAKE, legt uit: “De motorfietsindustrie ondergaat een gelijkaardige verschuiving naar elektrificatie als de auto-industrie, en CAKE neemt hierin het voortouw. CAKE stimuleert mensen om met respect te ontdekken en bouwt hightech motoren met een mooi ontwerp.”

CAKE zal samenwerken met de Polestar Spaces voor evenementen en klanteninteracties, waardoor beide merken de kans krijgen om een nieuw publiek te bereiken dat hun gezamenlijke overtuigingen herkent en waardeert.

Foto’s: Cake

 

 

Uw reacties