CreyMert-rijdster Avrie Berry over de lockdown

CreyMert-rijdster Avrie Berry over de lockdown
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In Valkenswaard wist Avrie Berry haar eerste WK punten voor het FIM wereldkampioenschap WMX te pakken. De geboren Amerikaanse woont in België en maakte de lockdown dus hier mee. De CreyMert Racing-rijdster doet hier haar verhaal.

“Toen de lockdown begon, gingen ook alle circuits in België op slot.In feite beginnen wij nu allemaal opnieuw te trainen alsof we de winterstop hebben gehad. Dat betekend heel veel fietsen, in de gym en natuurlijk hardlopen. Normaal gesproken heb ik elke week een schema voor al mijn trainingen, maar nu kies ik de dingen op mijn gevoel en waarin ik gewoon plezier heb. Dit werkt momenteel heel goed, ik voel dat mijn lichaam momenteel heel goed en sterk is. Nu kunnen we eindelijk weer gaan rijden en de motortraining wordt dus weer hervat, het voelt echt zo goed! Het enige wat ik nu heb na het rijden zijn rugklachten omdat het zo lang geleden is! Dat heb ik altijd na een lange periode niet op de motor te hebben gezeten.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

Uw reacties