X

FOTO: De Herlings & Verstappen beach show!

Ondertussen zijn we weliswaar  heel wat van Red Bull gewoon op het vlak van stunts en spectaculaire filmpjes. Maar het rondje Nederland dat F1 sterren Max Verstappen en Alexander Albon afwerkten voor “Dutch Road Trip” was alles behalve gewoon. Van hun vertrek in de haven van Rotterdam, naar bloemen-mekka Naaldwijk tot de binnenstad van Den Haag maar vooral ‘n adembenemende passage op het strand van Scheveningen!

Eerlijk is eerlijk het vetste moment van de video is wel degelijk de scène met Jeffrey Herlings! De viervoudige wereldkampioen sprong met zijn KTM over de Aston Martin Formule 1 bolides van Verstappen en Albon. Die onderneming is nét iets hachelijker dan het lijkt…

“Voor een Formule 1-auto is over zand rijden niet niks, dus ik had eigenlijk maar een paar kansen,” zei Jeffrey. “Het moest allemaal precies goed worden getimed. Dus ja, een beetje spanning voel je dan wel. Ik ben blij dat het resultaat supermooi is geworden.” Check hieronder zelf de prachtige beelden die tijdens de opnames werden gemaakt.

































Foto: Rutger Pauw & Rob Smalley / Red Bull Contentpool