FOTO: De tornado van de Talkessel!

FOTO: De tornado van de Talkessel!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

MXGP Duitsland, zo stond het dit weekend op onze kalender geschreven. Helaas geen 2020 editie van de GP in Teutschenthal vandaag maar dat belette fotograaf Gino Maes niet om ons middels zijn “teletijdmachine” terug te flitsen naar de Talkessel in 2014.

De Jeffrey Herlings sneltrein denderde strak door naar wat een onvermijdelijke MX2 wereldtitel leek. In de MXGP waren Clément Desalle, winnaar van de Duitse GP dat weekend en Jeremy Van Horebeek de enigen die in de buurt konden blijven van grootmeester Tony Cairoli.

Iedereen ging er nog van uit dat Brian Hsu geheid ‘the next big thing’ zou worden. De Suzuki wonderboy domineerde zes jaar geleden wel de EMX125 voor eigen publiek. Max Engelen was met ‘n 5de plek onze beste laaglander.

Foto’s: Gino Maes

Uw reacties