X

Fox Racing steekt Ken Roczen & co in het nieuw!

SX is back baby! Fox Racing kondigt ter gelegenheid van Salt Lake City 1 hun nieuwe Airline Collection aan. De Airline racewear werd speciaal ontworpen voor warm weer en is voorzien van de modernste stoffen en constructietechnieken om de luchtstroom te maximaliseren en dzweet af te voeren.

Naast twee tenues pakt Fox uit met een Raceframe Impact CE harnas in bijpassende blauw/rode kleurstelling. De Raceframe bescherming werd oorspronkelijk uitgebracht in de herfst van 2019 en biedt de rijders die op zoek zijn naar een goed aansluitende pasvorm en CE-gecertificeerde borst- en rugbescherming, die zowel onder als boven het shirt kan worden gedragen.



Nu alle ogen in de motorsport gericht zijn op Salt Lake City en de terugkeer van Supercross zal de FOX rijders wereldwijd worden uitgerust in de geheel nieuwe Airline kleuren. Ken Roczen zet zijn strijd voor de 450 SX-titel voort en zal de Blue & Red Airline gear draaien, die perfect aansluit op zijn fabrieks Honda. Adam Cianciarulo zet in SLC  zijn zeer indrukwekkende 450 Rookie seizoen voort in de zwarte kleurstelling van de Airline collectie. In de 250-klasse is Pro Circuit Kawasaki’s Garrett Marchbanks van de partij die voor het eerst in Daytona het Main Event wint, en zal hij ook de Black Airline gear draaien.

Austin Hoover, global marketingmanager – FOX RACING: “We staan op het punt om de release van onze nieuwe Airline collectie af te stemmen op de terugkeer van Supercross dit weekend in Salt Lake City. We hebben er allemaal voor geijverd om terug te keren en we zijn de FELD-crew super dankbaar voor het feit dat ze dit voor elkaar hebben gekregen. Het ziet er naar uit dat het weer behoorlijk rooskleurig zal zijn, dus de jongens zullen worden gebeld met Airline en we kunnen niet wachten om iedereen weer te zien doen waar ze het beste in zijn.” 

De Fox Airline collectie is vanaf vandaag te koop.

Foto’s: Fox Racing,