Hakon Osterhagen over het corona virus

Hakon Osterhagen over het corona virus
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar komt Hakon Osterhagen voor het tweede jaar uit voor CreyMert Racing. De Noor kwam heel goed voor de dag tijdens de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap 125cc in Engeland. Daarna sloeg het corona virus toen, hij vertelt er hier over.

“In de beginfase van het corona virus trainde ik dagelijks. Het was afwisselen tussen de motortraining, fietstraining en de oefeningen in de gym. De circuits werden gesloten maar gelukkig was het in Noorwegen mogelijk om nog buiten te blijven trainen. Ik fietste bijna dagelijks twee uur en ook de fysieke training kon gewoon door gaan. Gelukkig zijn de circuits weer open en voorlopig is het dus zoveel mogelijk rijden. Het komende weekend is er een training met de ploeg van de Noorse federatie. De scholen zijn weer begonnen, het werd ook een beetje saai zonder school maar gelukkig zie ik mijn klasgenoten weer. Naast het crossen en de school speel ik graag met de vrienden op de PlayStation.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

Uw reacties