Heup uit de kom voor Josh Hill

Heup uit de kom voor Josh Hill
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naarmate de herstart van de supercross dichterbij komt, neemt de intensiteit van het trainen toe en beginnen er helaas blessures te ontstaan. Nadat Jacob Hayes onder andere zijn dijbeen heeft gebroken, ligt nu ook Josh Hill in het ziekenhuis nadat hij een ontwrichte heup heeft opgelopen na een crash in de whoops van Club MX. Hij had een fatsoenlijk comebackseizoen achter de rug maar moet nu weer herstellen waardoor hij wellicht de rest van het East Coast Lites Supercross kampioenschap zal moeten missen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Big thanks to all the staff and riders @clubmx for helping me get off the track and into the ambulance. I was able to get released and walk out of the hospital under my own power a few hours later. So I’m pretty blessed for that. Scary and painful couple hours while it was out of socket.

Een bericht gedeeld door Josh Hill (@joshill75) op

Uw reacties