Korting op de favoriete naturally granola van Davy Pootjes

Korting op de favoriete naturally granola van Davy Pootjes
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een tijdje geleden leerde Davy Pootjes Tiara & Nikos van Naturally Granola kennen! In Assen werd de meervoudig kampioen verrast met een heerlijk proef pakket en sindsdien ontbijt hij iedere dag met de Naturally Granola. Het is heel belangrijk om gezond te eten maar als topsporter is het onderdeel van het werk!

“Naturally Granola heeft de krokantste, lekkerste en bovenal gezondste granola chunks die je ooit hebt gegeten! Zelfs in melk behoud het zijn bite En alles is zonder toegevoegde producten waar we helemaal niet op zit te wachten. De lekkerste smaken vind ik Chocolaas & Belgian dark chocolate!” aldus de 22-jarige Kawasaki-rijder.

Speciaal voor jullie nu 10% korting met de code davy46! En pssst: met de code ngsupport betalen ze ook nog eens de helft van jou verzendkosten! Bezoek de website.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: DP46

Uw reacties