X

NIEUW: OTOR Magazine #199

Het vijfde nummer van 2020 van het maandelijkse online motorsportmagazine OTOR is uit met enkele van de beste interviews, reportages en Blogs uit het hart van MotoGP, MXGP, AMA Motocross/Supercross en WorldSBK, evenals tests en reviews van motoren en producten uit de motorindustrie!

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van OTOR #199:

  • Waar is de buzz? Off-road elektrische fietsen: waar zijn ze en wanneer wordt er gerracet?! We spreken met een aantal merken en figuren om te weten of er nog energie in de accu’s zit.
  • GP’s meest opwindende rijder? Een excentrieke, onconventioneele persoonlijkheid zet dit jaar zijn eerste stappen in het WK. Kan Alberto Forato de  MX2 door elkaar schudden?
  • 5 momenten die de MotoGP op zijn kop zetten; Neil Morrison kiest vijf gebeurtenissen uit die een keerpunt vormden de afgelopen jaar. Ben jij het eens met zijn selctie?
  • Roberts’ grootste rit; Niet op een 500, zelfs niet in Europa: in navolging van Kenny Roberts’ sterrol in onze Silverstone-reportage vorige maand kijkt Roland Brown naar zijn beste race ooit.