Noren keert terug, geen Supercross voor Decotis!

Noren keert terug, geen Supercross voor Decotis!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder deze week werd bekend dat Joey Savatgy zich helemaal zal richten op het Lucas Oil AMA Motocross Championship. Inmiddels heeft Joe Gibbs Racing bekend gemaakt dat Fredrik Noren naast Broc Tickle zal uitkomen tijdens de AMA Supercross wedstrijden in Salt Lake City. De Zweed liep in St Louis een enkelblessure op waardoor hij de afgelopen maanden was uitgeschakeld. Jimmy Decotis (foto) nam de plek over tijdens de ‘WestCoast’ maar ook hij raakte geblesseerd! De voormalige GP-rijder zal niet in actie komen in Salt Lake City, hij is nog niet hersteld en richt zich ook op de ‘Nationals’ van later dit jaar.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Suzuki

Uw reacties