VIDEO: Misunderstood met Dylan Ferrandis!

VIDEO: Misunderstood met Dylan Ferrandis!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit weekend keert het 2020 Monster Energy Supercross seizoen terug na een verplichte pauze door de coronacrisis. Regerend 250 SX West-kampioen Dylan Ferrandis spreekt over zijn controversiële seizoen tot nu toe. Nadien zie je een fantastische rit op de Chocolate Mountain MX Ranch in San Diego waar hij zijn ware talenten op een crossmotor laat zien.

De Fransman leidt momenteel het kampioenschap met 7 punten voorsprong op Justin Cooper. Zondagochtend wordt de AMA Supercross herstart met 7 wedstrijden die allemaal op dezelfde locatie in Utah worden gereden. Dat is het Rice Eccles Stadium in Salt Lake City. Dat zal best een surrealistische bedoening worden want er wordt gereden zonder toeschouwers.

Uw reacties