Tony Cairoli verlengt zijn contract met één jaar!

Tony Cairoli verlengt zijn contract met één jaar!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Eerder vandaag heeft Tony Cairoli zijn handtekening gezet onder een nieuw contract met KTM en De Carli Racing. De 34-jarige crosser, wiens overeenkomst dit jaar zou aflopen, is met één jaar verlengd. Ook in 2021 zal de negenvoudige wereldkampioen voor het Italiaanse team van Claudio De Carli uitkomen in het MXGP wereldkampioenschap .

In 2010 stapte Cairoli over van Yamaha naar KTM nadat hij drie wereldtitels op zijn naam had geschreven met het Japanse merk. Vervolgens werd de Siciliaan nog zes keer wereldkampioen voor KTM. Dit gebeurde allemaal onder de vleugels van De Carli die eind 2003 het talent van ‘Tony’ herkende op een Martin Honda.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: De Carli Racing

Uw reacties