Cooper Webb over het verliezen van de titel

Cooper Webb over het verliezen van de titel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het is Cooper Webb niet gelukt de titel met succes te verdedigen. De KTM-rijder ging met 22 punten achterstand de finale in maar in de eerste bocht ging het al mis. Webb moest een inhaalrace rijden, het seizoen werd afgelopen met een achtste plaats. In de eindstand werd Webb tweede achter Eli Tomac. Hier op MXMag doet hij zijn verhaal over Salt Lake City 7.

Cooper Webb:
“Het was een ruige finale! Ik worstelde de hele dag alleen beetje met het circuit. Ik reed niet mijn beste race, maar ik kwam toch terug naar de achtste plaats. Daarmee werd ik tweede in de eindstand. Natuurlijk had ik graag op het podium gestaan tijdens deze laatste wedstrijd. Over het algemeen was het een geweldig seizoen en we maken ons nu op voor de outdoor-titel.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: KTM

LEES MEER  Honda USA bevestigd de komst van de gebroeders!

Uw reacties