Ferrandis en Mcelrath ook teamgenoten in 2021?

Ferrandis en Mcelrath ook teamgenoten in 2021?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het lijkt erop dat Dylan Ferrandis (foto) en Shane McElrath ook in 2021 teamgenoten gaan worden in het Monster Energy AMA Supcross Championship en het Lucas Oil AMA Motocross Championship. Het duo, nu actief bij Star Racing-Yamaha, wordt genoemd bij Monster Energy Yamaha Factory Team USA. Het contract van Justin Barcia loopt af en is nog altijd niet verlengd. Daarbij maakt ‘BamBam’ er geen geheim van naar Europa te willen komen voor zijn Britse vrouw. Zou Barcia dan actief worden in de MXGP?

Ook de toekomst van Aaron Plessinger is nog onduidelijk. Er zijn bronnen die zeggen dat hij nog een deal heeft voor 2021 terwijl andere beweren dat ook zijn contract afloopt.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha Racing

Uw reacties